Cautare

733 de rezultate pentru "clasament giurgiu" (2.59 secunde)
De aceea, orice clasament al institutiilor de credit este binevenit, mai ales ca in ultimii ani au aparut multe banci comerciale noi, mai mici, care insa cuceresc cote de piata importante.
In acelasi clasament este inscrisa Intfor SA, unde director general este democratul Andrei Lisinschi, fostul candidat pentru Primaria Galati, societatea avind o cifra de afaceri de peste 89 de miliarde de lei vechi, dar si firma Profiland, a aceluiasi om politic, cu o cifra de afaceri de peste 75 de miliarde de lei vechi.
Topul investitiilor bursiere Realizatorii au intocmit si un clasament al celor mai importante investitii bursiere, care cuprinde, pe langa companii listate, si societatile de investitii financiare, banci si societati de asigurari.
Pe pozitia a doua in clasament, cu o avere estimata la 1,2-1,5 miliarde de dolari, se situeaza Ion ¥iriac, cu afaceri in domeniul sportiv, financiar, asigurari si comert.
Pozitiile urmatoare in clasament le ocupa regiunea oraselor Paris si Stockholm. Doar doua regiuni din cele zece state care au aderat la UE in 2004, respectiv Praga si Bratislava, se numara printre primele zece zone cu cel mai avansat grad de competitivitate din Europa.
Locul doi al acestui clasament a fost ocupat de societatea Turism Hoteluri si Restaurante "Marea Neagra" (fosta Eforie SA), in timp ce locul al treilea i-a revenit companiei Murfatlar Romania SA.
In acelasi clasament mai ocupa pozitii fruntase Asociatia de proprietari nr. 422 (cu un procent de incasari de 34,84%), Asociatia nr.
In acest clasament al rentabilitatii bancare Romania ocupa abia pozitia a opta, cu o rentabilitate a fondurilor proprii de numai 15,4%, comparativ cu rentabilitati de peste 25 de procente care au fost atinse de bancile din Cehia si Letonia.
O analiza sumara a topului primelor 12 modele de masini ce detin trista suprematie mondiala in privinta impactului deosebit de nociv asupra mediului pe care il au aceste autovehicule cu emisii de gaze cu mult peste limita admisibila dovedeste ca marcile americane ocupa 7 din cele 12 pozitii ale acestui clasament.
Pe locul secund in acest clasament al domeniilor de activitate in care se inregistreaza cele mai multe companii aflate in diverse stadii ale procedurii de faliment se situeaza societatile din domeniul agricol, un aspect deloc surprinzator tinand cont ca acest sector al economiei a fost dintotdeauna insotit de riscuri mai mari decat cele ce caracterizeaza celelalte sectoare din cauza faptului ca acest tip de activitate este in mare masura dependenta de factorii meteorologici.
Un recent clasament international al celor mai scumpe limuzine de serie cu grad ridicat de siguranta plaseaza modelul Mercedes-Benz SL-Class Convertible, al carui pret de baza este de 95.575 de dolari, pe prima pozitie.
Ca urmare a cresterii rapide a economiei si a aderarii la Uniunea Europeana, Romania ocupa, potrivit NewsIn, primul loc intr-un clasament al celor mai rentabile investitii imobiliare pe termen lung in Europa.
De altfel, ExxonMobil a intrat si in topul corporatiilor cu cele mai mari valori de piata, clasament in care a ocupat chiar prima pozitie.
Tarile cel mai jos plasate in clasament sint Ucraina (locul 47, medie de 42), Bulgaria, China si Moldova (ultimul loc, medie de 46,75).
Daca s-ar realiza un clasament al hotelurilor de pe litoralul constantean, care au fost ocupate in aceasta perioada, pe primul loc s-ar afla hotelul Perla - ocupat in proportie de 20 %.
Fitch a acordat Romaniei ratingul "BBB" pentru datoriile pe termen lung in valuta, respective calificativul "BBB plus" pentru datoriile pe termen lung in moneda locala, ambele cu perspectiva stabila. Romania ocupa locul 9, din 20 de state analizate, intr-un clasament privind vulnerabilitatea finantarii externe, analizata pentru 2007.
In acelasi clasament, site-ul acorda tot trei stele pietelor de proprietati din Turcia, Bulgaria si Ungaria, cinci stele celei din Slovacia, considerata cea mai atractiva din regiune, pe fondul preturilor scazute si al cresterii foarte rapide a PIB, respectiv doua stele Moldovei si o stea Ucrainei.
In acelasi clasament, la mica distanta de acestea se afla constructia de cladiri nerezidentiale, cu o crestere de 34,6%.
Europa ocupa primul loc într-un clasament privind totalul cheltuielilor de afaceri si guvernamentale, cu 16.700 miliarde de euro cheltuite în 2006, mai mult decât orice alta regiune geografica sau economica a lumii, potrivit unui studiu realizat de Visa Commercial la nivelul Europei, relateaza NewsIn.Aceste cifre arata, potrivit autorilor studiului, potentialul urias pe care segmentele de afaceri între companii (business to business) le ofera industriei europene a sistemelor de plata.
In iulie, Costinesti a fost cea mai cautata statiune pe Internet de pe litoralul romanesc, potrivit unui clasament efectuat de trafic.ro si preluat de The Money Channel.
google-analytics.com